UberStudent Forums

Help and Community for Users of Uberstudent
Return to UberStudent Home Page
It is currently Mon Sep 24, 2018 9:00 pm

All times are UTC




UberStudent Logo Shirt
Hey! You can wear this UberCool UberStudent Logo Shirt

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 05, 2013 10:44 pm 
Offline
Established UberStudent User

Joined: Sun Mar 03, 2013 7:24 pm
Posts: 20
this is not a big problem more of a nuisance as i can use chrome for this. The problem is that when i login to uberstudent forum in firefox i get the 'login successful' message then it goes back to the login page despite ticking the automatically login box. I tried quickly going to a page and it says i'm logged in but when i try to use new topic or reply it goes to the login page and carries on with the same behaviour every time i try to re-login. As i said no major headache but would be good to have everything working on the one browser.


Top
 Profile  
 
Click Here to Get Inexpensive UberStudent Discs

Click here to get UberStudent discs delivered to your mailbox
Delivered Directly to Your Mailbox!
PostPosted: Wed Mar 06, 2013 2:36 am 
Offline
UberStudent Founder and Lead Developer
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2012 8:54 am
Posts: 958
Location: UberStudent Headquarters
Brian, I can't replicate these issues, but you can try going in to Synaptic and uninstalling Chrome beta and replacing it with stable. There may be a bug in the latest beta, although it is normally very stable. I included the beta because it supported switches that were not in stable at the time of release. The stable version now supports the switches, so webapps will honor them and continue to open into nicely-sized windows.

_________________
UberStudent Must Become Self-Sustaining. If UberStudent and my dedicated support of it has benefited you, it's important to make a donation. Thanks!

The UberStudent Headquarters:
    * Mobo: MSI 870-G45
    * Processor: AMD Phenom II X4 3.4GHz
    * RAM: G.SKILL 8GB DDR3 1600
    * Graphics: MSI NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
    * Drive: OCZ Vertex SSD
    * Case: Rosewill ATX Mid Tower
    * Monitors: 2 x Dell UltraSharp
    * With UberStudent 4.3 Development Build
You should build your own computers, too!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 06, 2013 11:29 am 
Offline
Established UberStudent User

Joined: Sun Mar 03, 2013 7:24 pm
Posts: 20
I assume your suggestion to install chrome stable was to see if flash worked in it if so it doesn't. So i still use chrome for logging in to the forum and firefox for anything that requires flash. Any other suggestions or will i continue as i have been. As i said it is not a major problem only a nuisance.Thanks for the attention you have given.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Click Here to Get Inexpensive UberStudent Discs


Click here to get UberStudent discs delivered to your mailbox
Delivered Directly to Your Mailbox!



All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group